top of page
  • Writer's pictureAdmin

Sant Jordi 2019


El passat 23 d'abril es va celebrar al nostre centre la Diada de Sant Jordi. Com ja es tradició, de bon matí es va fer l'entrega de roses per part dels membres de la COAE a tots aquells alumnes que havien tingut la sort de rebre aquest detall tan especial. Un cop fet el repartiment, tots vam poder gaudir de les diverses activitats que s'havien programat al llarg de la jornada, com la Gimcana poètica, els Contes musicats, l'exhibició de Bici i màgia per part d'alguns dels nostres alumnes de 3er o la representació al gimnàs de l'adapatació teatral del clàssic Dido i Eneas, que havien preparat els alumnes de l'optativa de Llatí.

Si voleu saber com va transcòrrer la jornada i quins van estar els guanyadors dels premis literaris, podeu consultar l'article que hem preparat des de la Revista. No us perdeu els detalls d'aquest dia tan especial.


36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page