Última hora!

November 15, 2017

Des de l'optativa hem començat a treballar en alguns articles i seccions que conformaran el primer número de La Revista de l'institut. Seria interessant que, ja que aquest projecte intenta ser un espai on promocionem i ensenyem tot allò que es fa a l'institut, hi col.laboréssiu. Com podeu fer-ho? doncs  facilitant-nos informació de les activitats o sortides que feu,  proposant seccions que puguin interessar o participant amb algun article d'opinió, per exemple.  Si us animeu a fer-ho podeu accedir a la pàgina de l'institut,  àrea DCPP. A la zona de professorat hi ha una pestanya de La Revista, l'obriu i  us apareixerà un formulari que podreu omplir amb una petita descripció del que voleu que es publiqui,

sinó també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu revista@institutvilanova.cat.

 

 

Esperem les vostres propostes!

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

March 3, 2020

November 26, 2019

May 15, 2019

April 2, 2019

March 21, 2019

March 8, 2019

February 20, 2019

February 20, 2019

Please reload

Archivo