top of page
  • Writer's pictureAdmin

Última hora!

Des de l'optativa hem començat a treballar en alguns articles i seccions que conformaran el primer número de La Revista de l'institut. Seria interessant que, ja que aquest projecte intenta ser un espai on promocionem i ensenyem tot allò que es fa a l'institut, hi col.laboréssiu. Com podeu fer-ho? doncs facilitant-nos informació de les activitats o sortides que feu, proposant seccions que puguin interessar o participant amb algun article d'opinió, per exemple. Si us animeu a fer-ho podeu accedir a la pàgina de l'institut, àrea DCPP. A la zona de professorat hi ha una pestanya de La Revista, l'obriu i us apareixerà un formulari que podreu omplir amb una petita descripció del que voleu que es publiqui,

sinó també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al correu revista@institutvilanova.cat.

Esperem les vostres propostes!

53 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page